Koirahieronnat

Koirahieronta sopii kaikille koirille riippumatta koiran iästä, rodusta tai käyttötarkoituksesta. Hieronta on hyvin kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka vaikutukset ulottuvat lihashuollon lisäksi myös koiran psyykkiseen hyvinvointiin. Laserhoidoilla hoidetaan esimerkiksi nivelvaivoja, lihastiukkuuksia ja akuutteja vaivoja. Se vähentää erilaisia kiputiloja, tulehdusta, turvotuksia ja lihasjännityksiä. Se myös nopeuttaa haavojen ja ihovaurioiden paranemista. Yhdessä sekä hieronta että laser ovat tehokas yhdistelmä monenlaisten kiputilojen hoitoon. 

KOIRAHIERONTA

Onko koirallasi jännitystä tai jopa kiputiloja lihaksistossa? Onko sen liikkuminen ja esimerkiksi makuulta nouseminen kankeaa? Onko koirasi alkanut ärhentelemään ilman syytä muille koirille tai ihmisille? Koirahieronnalla voidaan vaikuttaa monenlaisiin koiran liikkumisen ja lihaksiston ongelmiin. Tutustu lisää alta:

Koiran hieronta
Koirien hieronta

PENNUN HIERONTA

Onko pentusi menossa pääedellä joka paikkaan? Vauhti on kovempi kuin järki? Pennun hieronnalla voidaan estää tulevaisuuden ongelmia. Lisäksi pentu on hyvä totuttaa käsittelyyn jo pienestä pitäen. Tutustu lisää alta:

LASERHOIDOT

Laserhoito on tehokas hoitomuoto nivelvaivoihin ja -särkyihin, lihastiukkuuksiin ja -arkuuksiin, akuutteihin vaivoihin sekä suurten haavojen hoitoon. Laserhoito kiihdyttää kudoksen paranemista ja aineenvaihduntaa, aikaansaa solujen uusiutumista ja parantaa verenkiertoa, vähentää turvotusta sekä lievittää kipua. Tutustu lisää alta:

Koirahieronta
Koiran hieronta

HIERONTA JA LASERHOITO

Koirahieronnan yhteydessä on myös mahdollisuus laserhoitoon hieronnan lisäksi. Yhdessä sekä hieronta että laser ovat tehokas yhdistelmä monenlaisten kiputilojen hoitoon. Tutustu lisää alta: