Kurssit

Alta löydät kurssivalikoimamme teemoittain. Jokaiselle kurssille ovat tervetulleita ihan kaiken rotuiset ja kokoiset koirat.

Kaikki alkavat kurssimme ja niiden varauksen löydät täältä:

PENTUKURSSIT

Onko teille muuttanut ihana uusi perheenjäsen ja haluatte hyvän pohjan ja vinkkejä oikein käyttäytyvän koiran kasvattamiseen? Ehkä teillä on haaveena jokin harrastus, jonka pohjaksi on hyvä aloittaa jo pienenä tutustuminen uusien asioiden oppimiseen. Pentukurssi luo hyvän perustan arkitaitojen oppimiselle ja suosittelen sitä jokaiselle pennun hankkineelle.

Koira hihnassa
Koira mudassa

KÄYTÖSKURSSIT

“Ei meidän Viljo nyt semmosta” – No eihän tokikaan, ei meidänkään. Mutta jos kuitenkin arjessa kohtaatte sellaisia haasteita kuin päälle pomppiminen, hihnassa vetäminen tai räyhääminen, eroahdistus, sohvien ja seinien syöminen,  tai ihan vaan se ettei Viljo osaa istua tai makoilla pyynnöstä… Silloin kannattaa teidän Viljon kanssa lähteä piipahtamaan meidän käytöskurssilla.

NOUTAJAKURSSIT

Onko teillä noutaja? Kiinnostaako noutajien rodunomaiset lajit ja tekeminen? Meidän noutajakursseilta saatte rakennettua hyvän pohjan noutajanne elämään ja lisäksi saatte potkua lähteä yhdessä jatkamaan harrastamista joko ihan metsästykseen tai rodunomaisiin kokeisiin.

Noutajakurssit
Näyttelykoira

NÄYTTELYTAITO-KURSSIT

Tähtäimessä näyttelyt? Meidän näyttelytaitokursseilta saatte hyvän pohjan ja voitte luottavaisemmin mielin lähteä kohti näyttelyitä. Aiemmin jo näyttelyissä käyneiden kohdalla pureudutaan vieläkin tarkemmin siihen, kuinka näyttelyissä olisi hyvä esiintyä edukseen. Näyttelytaito koostuu koiran esittämisestä eli juoksemisesta ja seisonnasta sekä lisäksi tuomarin käsittelystä. 

KIRSUKOULU

Kaipaatko koirasi kanssa kivaa yhdessä tekemistä? Tiesitkö, että koiran nenää voi ja kannattaakin kehittää? Nenätyöskentely on myös erittäin hyvä keino aktivoida juuri sinun koiraasi. Nenän kanssa treenaaminen väsyttää tessun kuin tessun.

Mejäkoira
Tinttimaisterin koirat

INFO KURSSILAISILLE

Täältä voit tarkistaa ajantasaiset ohjeet kurssille tuloa varten, koronaan liittyvät lisäohjeistukset sekä kurssien peruutusehdot.

Haluaisitteko seurallenne tai omalle porukallenne räätälöidyn kurssin jostain tietystä teemasta tai taidosta? Sekin onnistuu! Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin, millainen kokonaisuus olisi juuri teidän porukalle sopiva.