Info kurssilaisille

OSALLISTUJAT: Kursseille voivat osallistua terveet ja rokotetut koirat. Juoksunartut voivat osallistua housut jalassa. Kurssille otetaan vähintään 3 koirakkoa, jotta kurssi pystytään toteuttamaan ja maksimissaan 4-6 koirakkoa. Tällä taataan jokaiselle henkilökohtainen ja koirakohtainen opetus. Asiakasta tiedotetaan mikäli vaikuttaa siltä, ettei kurssi olisi toteutumassa.

KURSSI-INFO: Kursseista lähetetään infokirjeet osallistujille noin viikkoa ennen kurssin alkua.

SIJAINTI: Kurssit järjestetään pääosin Tinttimaisterin toimitiloissa osoitteessa Nikkolantie 109, Ilmajoki, ellei kurssin tiedoissa erikseen mainita muuta toteutuspaikkaa (esim. Tuomikylän toimitilat tai Seinäjoen ranta). Käytämme rauhallisia hallitiloja (puolilämmin, n.10 astetta), mutta tarpeen tullessa voimme olla myös pihalla tekemässä jonkin tehtäväosuuden.

PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova ja maksat kurssin ilmoittautuessasi. Kurssin voi perua KIRJALLISESTI 14 vrk ennen kurssin ensimmäistä kertaa. Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista ei palauteta rahoja takaisin. Terveydellisten syiden vuoksi perutuista keskustellaan asianomaisen kanssa erikseen.

KORONA-INFO: Koulutukseen tultaessa on huolehdittava turvaväleistä ja koulutustilassa voi halutessaan käyttää suojamaskia, myös käsidesiä on saatavilla. Kouluttaja ohjeistaa turvavälit huomioiden sijoittumisesta koulutustilaan. TÄRKEÄÄ! Asiakkaat osallistuvat kursseille omalla vastuulla, tietoisena koronan aiheuttamista riskeistä sekä sitoutuen itse toimimaan vastuullisesti suojamaskia käyttämällä sekä turvaväleistä huolehtimalla. Jos kurssinjärjestäjä joutuu koronatilanteen vuoksi perumaan osan kurssista tai koko kurssin, palautetaan peruuntuneelta ajalta rahat takaisin tai yritetään siirtää koulutus toiseen ajankohtaan.

Kurssinjärjestäjä pidättää oikeuden perua kurssin tai yksittäisen kerran vähäisen koirakkomäärän, sairastumisen tai koronatilanteen vuoksi. Kurssinjärjestäjästä johtuneesta peruutuksesta yritetään ensisijaisesti siirtää peruuntunut koulutusaika toiseen ajankohtaan tai palautetaan peruuntuneelta ajalta rahat takaisin.